Αρχική σελίδα Τι προσφέρουμε Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία Επικοινωνία Προτεινόμενοι Τουριστικοί προορισμοί Προσωπικά δεδομένα Νομικό Σημείωμα

Νομικό σημείωμα

Ο Δικτυακός Τόπος / ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την υπηρεσία MyMovie.Home® Productions. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

Περιεχόμενα

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
2. Εμπορικά Σήματα
3. Περιορισμός Αδείας
4. Άρνηση Εγγύησης
5. Ιστοσελίδες Τρίτων
6. Υποβολή και διαχείριση δικού σας υλικού
7. Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων
8. Τροποποιήσεις

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου (MyMovie.gr και HomeVideo.gr) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της MyMovie.Home® Productions, Copyright © MyMovie.Home® 2004-2005, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου και τα τεχνικά , εμπορικά και οικονομικά δεδομένα που περιέχει ανήκουν στην MyMovie.Home® Productions ή και σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Ο παρών Δικτυακός Τόπος και όλο το περιεχόμενο αυτού (όπως γραφικά, logos, εικόνες, κείμενο και images ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τις συνθήκες. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Εμπορικά Σήματα

Η ονομασία MyMovie.Home® Productions, MyMovie.Home® και MyMovie™ είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της MyMovie.Home® Productions καθώς και οι ονομασίες των προϊόντων DigiCopy™ , DigiProcess™ και όλων των συνθετικών τους. Οι ονομασίες άλλων προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της MyMovie.Home® Production ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

3. Περιορισμός Αδεία

Η χρήση του παρόντος Δικτυακού Τόπου και του περιεχομένου αυτού περιορίζεται σε προσωπική, πληροφοριακή και όχι εμπορική. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή, τροποποίηση, εκμετάλλευση ή αποθήκευση μέρους ή ολοκλήρου του περιεχομένου, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της MyMovie.Home® Productions. Η MyMovie.Home® Productions σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του μέσω του υπολογιστή σας ή να εκτυπώσετε αντίγραφα αποσπασμάτων αυτών των σελίδων, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση.

4. Άρνηση Εγγύησης

Ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. H MyMovie.Home® Productions δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των υλικών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

Κάθε χρήση βασιζόμενη σε αυτές τις συμβουλές, γνώμες, δηλώσεις ή άλλες πληροφορίες θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Ο παρών Δικτυακός Τόπος και το περιεχόμενό του παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της MyMovie.Home Production διατίθεται "ως έχει" και στο μέτρο "που είναι διαθέσιμο". Περαιτέρω η MyMovie.Home® Productions δεν εγγυάται και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη ότι οι ιστοσελίδες της δεν θα παρουσιάζουν διακοπές ή σφάλματα ή ότι τυχόν ελαττώματα θα διορθωθούν. ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΗ ΕΙΤΕ ΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. Η MyMovie.Home® Productions ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η MyMovie.Home® Productions ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ Ή ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ MyMovie.Home® Productions ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

5. Ιστοσελίδες Τρίτων

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η MyMovie.Home® Productions μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τα οποία διαχειρίζονται τρίτοι. Συνδεόμενοι με την ιστοσελίδα ενός τρίτου, πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους κανόνες χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, πριν τη χρησιμοποιήσετε. Συμφωνείτε επίσης ότι το MyMovie.Home δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας και δεν φέρει καμία ευθύνη για το υλικό που δημιουργείται ή δημοσιεύεται σε τέτοιες ιστοσελίδες τρίτων. Επιπλέον, η σύνδεση με ιστοσελίδα που δεν ανήκει στη MyMovie.Home® Productions, δεν συνεπάγεται ότι η MyMovie.Home® Productions υποστηρίζει την ιστοσελίδα, ούτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

6. Υποβολή και διαχείριση δικού σας υλικού

Με την υποβολή υλικού σε οποιονδήποτε από τους server μας, συμφωνείτε ότι:

(α) Το υλικό δεν περιέχει στοιχεία παράνομα ή καθ' οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για δημοσίευση.
(β) Πριν από την υποβολή κάθε υλικού, θα καταβάλλετε κάθε εύλογη προσπάθεια για να ανιχνεύσετε και να αφαιρέσετε ιούς και άλλα μολυσματικά ή καταστροφικά στοιχεία.
(γ) Το υλικό αποτελεί ιδιοκτησία σας ή έχετε το δικαίωμα να το παρέχετε στο site της MyMovie.Home® Productions χωρίς περιορισμούς, ενώ η MyMovie.Home® Productions έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει παγκοσμίως και/ή να ενσωματώσει στα προϊόντα της το ίδιο το υλικό ή κάθε έννοια που περιγράφεται σε αυτό, δωρεάν, χωρίς καμία ευθύνη ή υποχρέωση.
(δ) Συμφωνείτε να μην αναλάβετε δράση εναντίον της MyMovie.Home® Productions για το υλικό που υποβάλλετε, καθώς και να αποζημιώσετε τη MyMovie.Home® Productions σε περίπτωση που κάποιος τρίτος αναλάβει δράση εναντίον της για το υλικό που εσείς υποβάλλετε. Η MyMovie.Home® Productions δεν μπορεί να εξετάσει και δεν εξετάζει το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα αυτής και δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτό. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της MyMovie.Home® Productions να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύεται από τους χρήστες, οποιαδήποτε στιγμή.

7. Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Η MyMovie.Home® Productions ακολουθεί αυστηρή πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Για λεπτομέρειες παρακαλούμε συμβουλευτείτε το παράρτημα Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.

8. Τροποποίησεις

Η MyMovie.Home® Productions διατηρεί το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική της διάθεση να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει ή αφαιρέσει οιοδήποτε τμήμα των ανωτέρω όρων εν μέρει ή εν όλο οποτεδήποτε. Αλλαγή στους ανωτέρω όρους θα ισχύει όταν καταχωρηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.

Copyright ©2004-2010. MyMovie.Home® Productions
Designed by CSnet o.e. CSnet o.e.