Αρχική σελίδα Τι προσφέρουμε Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία Επικοινωνία Προτεινόμενοι Τουριστικοί προορισμοί Προσωπικά δεδομένα Νομικό Σημείωμα

Σκοπός και στόχος μας, είναι η ικανοποίηση σας.
Και θέλουμε να κατανοήσετε όλα όσα σας παρουσιάζουμε...

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλους τους τεχνικούς όρους που πιθανά χρησιμοποιούμε στο δικτυακό αυτό τόπο και μπορεί να σας δυσκόλεψαν, αλλά και απαντήσεις σε συχνά δικά σας ερωτήματα.

Χρησιμοποιούμενοι Όροι

Τί είναι η Πολυδιάσπαση Εικόνας (Image Replication)

Εφέ με το οποίο μπορεί να γίνει επανάληψη της σταθερής ή κινούμενης εικόνας σε δύο ή περισσότερα τμήματα με σμίκρηνση ανάλογη τον αριθμό των τμημάτων.

Αρχικό Πλάνο
Image Replication 4x4

Τι είναι η Παράλληλη εμφάνιση σκηνών

Εφέ με το οποίο μπορεί να γίνει επανάληψη της σταθερής ή κινούμενης εικόνας σε δύο ή περισσότερα τμήματα με σμίκρηνση ανάλογη τον αριθμό των τμημάτων.

Αρχικά Πλάνα
Παράλληλη εκτέλεση
Ταυτόχρονη εκτέλεση

Ποιά βασικά φίλτρα εικόνας χρησιμοποιούνται κατά την επεξεργασία;

Διάφορα φίλτρα μπορούν να ενσωματωθούν στην κινούμενη εικόνα με σκοπό την δημιουργία ενός πιο καλιτεχνικού περιεχομένου. Παρακάτω παρατίθονται μερικά:
  • Αίσθηση παλαιάς ταινίας (Old Movie Effect): Δίνει την αίσθηση ότι η ταινία έχει γυριστεί πριν την εφεύρεση της έγχρωμης λήψης. Με αποχρώσεις Sepia ή ασπρο/μαύρο και με σκόπιμες ατέλειες (γρατζουνιές και στίγματα) στην εικόνα νιώθετε ότι αναπολείτε το παρελθόν με ένα πολυκαιρισμένο πλάνο.
  • Μωσαϊκό:Χρησιμοποιείται για την παραμόρφωση σημείων που πρέπει να αποκρυφθούν ή για την δημιουργία καλλιτεχνικών πλάνων.
  • Κρύσταλοι: Σαν να βλέπετε το πλάνο μέσα από ένα σπασμένο κρύσταλο.
  • Παραμορφωμένο Γυαλί: Όταν βλέπετε το πλάνο μέσα από αυτό.. ζαλίζει!
  • Σύνεφα: Ένα σύνεφο καπνού, με ρυθμιζόμενη πυκνότητα απλώνεται πάνω στο πλάνο. Ξαφνικά συνέφιασε είτε γιατί κάποιος κάπνιζε πολύ σε κλειστό χώρο, είτε γιατί ανεβήκαμε ψηλά στο βουνό. Μέσα στα σύνεφα!
  • Μεγεθυνση σημείου: Ένα σημείο του πλάνου μπαίνει στον μεγεθυντικό φακό. Έτσι για να βλέπετε καλύτερα όσασυμβαίνουν..
  • Σταγόνα νερού: Σαν να πέφτει μια σταγόνα μέσα στο νερό. Το νερό όμως είναι το πλάνο μας και οι ομόκυκλες παραμορφώσεις ταράζουν τα ήσυχα νερά.
  • Παραμόρφωση χρωμάτων: Τμήματα της ταινίας, σε αρνητικό, σε ασπρόμαυτο, Sepia ενώ σε άλλα τμήματα συγκεκριμένα χρώματα γίνονται πολύ έντονα και κάποια αφαιρούνται (π.χ.όπως το λευκό κάτω από το φώς του blacklight)
Και να μην ξενχάμε.. Τα παιχνίδια με το χρόνο..
  • Χρονοταχύτητα: Αύξηση ή μείωση του ρυθμού εκτέλεσης ενός πλάνου ανάλογα των αναγκών του.

Τί είναι τα Slide Shows και τι υπηρεσίες παρέχετε;

Οι παρουσιάσεις στατικών εικόνων (εικόνων που η λήψη τους έγινε είτε μέσω φωτογραφικής μηχανής είτε με δική μας επιλογή μέσα από την ταινία) μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα δίσκο DVD σαν ένα πρόσθετο θέμα στο μενού σας. Αρκεί να μας δώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες που αφορούν τα θέματα που περιλαμβάνονται στο πηγαίο μέσο σας με σκοπό την δημιουργία ενός slide show φωτογραφιών με μουσική υπόκρουση για ευχάριστη παρακολούθηση.

Τί είναι τα Κύρια θέματα (Main Chapters)

Μέσα σε ένα πηγαίο μέσο μπορεί να περιλαμβάνονται πολλά διαφορετικά γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή σας. Για κάθε Κυρίως Θέμα που περιλαμβάνεται σε ένα DVD γίνεται ένα κεφάλαιο (Chapter) στο κυρίως μενού (Main Menu). Κάθε κεφάλαιο μπορεί να κατατμηθεί σε διάφορες σκηνές και να περιληφθούν σε ένα υπομενού επιλογής σκηνών (Schene Selection)

Τι εννοείτε με τον όρο Πηγαία Μέσα (Source Media);

Εκφράζει όλα τα μέσα εκείνα στα οποία είναι δυνατό να αποθηκευτεί πληροφορία κινούμενης εικόνας. Για την MyMovie.Home Productions® αναφέρεται στα μέσα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την πηγή της ταινίας προς επεξεργασία και είναι:
VHSΒιντεοκασσέτες VHS (Normal ή Long Play) ή VHS- C
Hi8Ταινίες Βιντεοκάμερας Hi8
MiniDVΤαινίες Βιντεοκάμερας MiniDV
DVDΔίσκοι DVD

Περί Προσφορών (Campains Info)

Θέλω κάνω χρήση της ειδικής προσφοράς που ισχύει βάσει.. (της ανακοίνωσης, της διαφημιστικής καμπάνιας, του εκπτωτικού προγράμματος) αλλά δεν βλέπω πληροφορίες στο site σας..

Εσείς που έχετε στα χέρια σας ειδικά προνόμια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μέσω e-mail στο ή μέσω της φόρμας Επικοινωνία. Μήν ξεχάσετε να συμπληρώσετε την πηγή των ειδικών προνομίων (π.χ. περιοδικό χψ, τεύχος ν)

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο ασφαλής είναι οι ταινίες μου στα χέρια σας; Υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν εκτεθημένες σε χέρια τρίτων.

Σε καμία περίπτωση!!!
Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθούμε. Αποτελεί γραπτή δήλώση - δέσμευση προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την MyMovie.Home? Productions.

Copyright ©2004-2010. MyMovie.Home® Productions
Designed by CSnet o.e. CSnet o.e.