Σκοπός και στόχος μας, η ικανοποίηση σας.

Στην προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε τον σκοπό μας, σας προτείνουμε τις παρακάτω διαφορετικές μορφές υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Διαξέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές για να δείτε λεπτομέρειες:

Για τις ιδιαίτερες στιγμές του γάμου ή της βάφτισης
Για εσάς που θέλετε απλά να σας αντιγράψουμε τις ταινίες σας σε DVD Για εσάς που θέλετε ποιοτική αντιγραφή των ταινιών σας ή την ολοκληρωμένη λύση για την ταινιοθήκη σας


myCeremony™

Για τις ιδιαίτερες στιγμές του γάμου ή της βάφτισης

Για εσάς που θέλετε να επεξεργαστούμε με λεπτομέρεια κάθε σκηνή του αρραβώνα, του γάμου, της βάφτισης του παιδιού σας, επιλέξτε την εξειδικευμένη λύση myMovie.Home® myCeremony™.

Δεν θα έχετε ξαναδεί παρόμοιο αποτέλεσμα!!

Επιλέξτε επίσης τον ειδικό τόνο της ταινία σας. Θέλετε να είναι απλός και σοβαρός ή αστείος και ξεκαρδιστικός (με χρήση κινουμένων σχεδίων ή με ατάκες από ταινίες).

 

Περιλαμβάνει: Δημιουργία DVD της τελετής με πλήρες μοντάζ, φίλτρα ενίσχυσης ή παραμόρφωσης εικόνας, προσθήκη ήχων και μουσικής επένδυσης μέσω του myCeremony™και την δεξίωση μέσω του Advanced DigiCopy™. Θήκη DVD με έγχρωμο εξώφυλλο θήκης και ετικέτα δίσκου και σε επιλεγόμενη από εσάς ποιότητα ήχου (Stereo (PCM ή MPEG), Digital 2-channel ή Digital 5.1-channel) και εικόνας 4:3 ή 16:9. DVD Menu με τα κυριότερα θέματα (π.χ. τελετή, δεξίωση, φωτογραφίες) και DVD Chapters menu των σημαντικών σκηνών μέσα στα κυρίως θέματα (π.χ. Άφιξη Γαμπρού, Άφιξη Νύφης, Χορός, κ.α.). Παρουσίαση (Slide Show) φωτογραφιών με μουσική επένδυση (μέχρι 30 φωτογραφίες). Κόστος: 80€ για Μέγιστη διάρκεια 3 ώρες +Φ.Π.Α.

Καντε την Special
Αρχή Σελίδας

Αν έχετε ενδοιασμούς όσον αφορά την επεξεργασία και την χρήση,
των φωτογραφιών και του video σας, παρακαλούμε να αναγνώσετε το Νομικό Σημείωμα
και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζουμε