Σκοπός και στόχος μας, η ικανοποίηση σας.

Στην προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε τον σκοπό μας, σας προτείνουμε τις παρακάτω διαφορετικές μορφές υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Διαξέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές για να δείτε λεπτομέρειες:

Για τις ιδιαίτερες στιγμές του γάμου ή της βάφτισης
Για εσάς που θέλετε απλά να σας αντιγράψουμε τις ταινίες σας σε DVD Για εσάς που θέλετε ποιοτική αντιγραφή των ταινιών σας ή την ολοκληρωμένη λύση για την ταινιοθήκη σας


Simple DigiCopy™

Για εσάς που θέλετε απλά να σας αντιγράψουμε τις ταινίες σας σε DVD

Η πιο απλή μορφή υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Προορίζεται για εσάς που είτε έχετε εμπειρία στις λήψεις και στις αλλαγές σκηνών κατά την λήψη, είτε θέλετε απλά να ψηφιοποιήσετε σε DVD την ταινία σας είτε για να την απολάυσετε στο Home Cinema είτε για να επιβεβαιώσετε την ποιοτική αποθήκευσή της.

Ψηφιοποιούμε το περιεχόμενο του πηγαίου μέσου σας, αφαιρούμε τυχόν κενά ή χαλασμένα τμήματα στις εγγραφές σας και σας παραδίδουμε το(α) DVD σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο σε απλή συσκευασία.

 

Σημαντικό: αν οι λήψεις σας δεν είναι καλές ή αν υπάρχουν τμήματα της ταινίας σας που περιέχουν άσκοπα γυρίσματα το αποτέλεσμα θα είναι πιθανά βαρετό και κουραστικό. Εργαζόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για το καλύτερο αποτέλεσμα

 

Περιλαμβάνει: DVD σε χάρτινη εύκαμπτη θήκη χωρίς εξώφυλλα, σε επιλεγόμενη από εσάς ποιότητα ήχου (Stereo (PCM ή MPEG), Digital 2-channel ή Digital 5.1-channel) και εικόνας 4:3 ή 16:9, προαιρετικά DVD μενού, δύο αντίγραφα κάθε οπτικού δίσκου. Κόστος: από 13€ εως 20€ / πηγαία ώρα +Φ.Π.Α. DVD Menu +3€ / Δίσκο + Φ.Π.Α.

Προτιμήστε το Αdvanced DigiCopy™
Αρχή Σελίδας

Αν έχετε ενδοιασμούς όσον αφορά την επεξεργασία και την χρήση,
των φωτογραφιών και του video σας, παρακαλούμε να αναγνώσετε το Νομικό Σημείωμα
και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζουμε

}